Vox Vertical Village – facilități smart home incluse

Posted in Proiecte on 29.07.2019

Am gândit un sistem prin care să îți facem viața mai ușoară și l-am încorporat în fiecare dintre apartamentele din Vox Vertical Village.

Acasă e acolo unde suntem cu toții liniștiți. Locul în care ajungi după o zi lungă la birou și te bucuri de tot confortul, ai totul la îndemână și te poți relaxa în voie. Păsărelele ciripesc, razele soarelui îți abundă locuința, îngerii cântă. Bine, nu chiar, dar cu facilitățile smart home te simți aproape ca în Rai.

Am gândit un sistem prin care să îți facem viața mai ușoară și l-am încorporat în fiecare dintre apartamentele din Vox Vertical Village. Ai control asupra luminii și al temperaturii ambientale, prin intermediul unor întrerupătoare moderne sofisticate, la doar un click distanță. Ai posibilitatea sa upgradezi sistemul cu o gamă largă de opțiuni pe care ți le punem la dispoziție.

Cum este instalat sistemul smart home?

În primul rând, am ales un sistem de automatizare profesional, cablat, descentralizat, în care fiecare echipament are propria inteligență fiind independent de un „creier” central. Aceste caracteristici fac sistemul nu doar mult mai sigur, ci și extrem de stabil în funcționare.

Întrerupătoarele capacitive, cele tactile, senzorii, touchscreen-urile și toate elementele care controlează sistemul (lumini, temperaturi, perdele, muzică etc) sunt interconectate și comunică prin intermediul unui singur cablu de date certificat.

Echipamente individuale inteligente

Un sistem descentralizat presupune ca fiecare componentă să aibă propria inteligență și să nu depindă de un controller central. Am ales această variantă deoarece în cazul defectării controller-ului, funcționalitatea întregului sistem ar fi compromisă până la remedierea defecțiunii. Simplu: sistem descentralizat = funcționare fără compromisuri.

În cazul întreruperii alimentării cu energie electrică, sistemul nu va fi funcțional. Totuși, fiind un sistem profesional, acesta va deveni operațional în maximum 10 secunde după reluarea alimentării. Toate preferințele setate anterior cu privire la lumină și temperatură vor redeveni active imediat.

Siguranță pe termen lung

Echipamentele instalate beneficiază de o garanție standard de 2 ani de zile, cu posibilitatea de prelungire. Durata medie de exploatare în condiții normale fiind estimată la cel puțin 8-10 ani de zile.

Flexibil și scalabil

Sistemul smart home propus are un grad ridicat de flexibilitate și scalabilitate, având o gamă largă de opțiuni care pot fi adăugate pe parcurs precum:

 • iluminatul cu schimbarea intensității (dimare)
 • iluminatul de tip LED alb și color
 • control rulouri, perdele, draperii
 • control AC
 • opțiuni pentru securitatea locuinței – detecție inundație, foc, efracție, camere supraveghere
 • control local și prin internet al locuinței din telefoane, tablete, ceas și touch-screen-uri profesioanle dedicate, fixe și portabile
 • control vocal
 • control acces biometric
 • control audio-video single și multiroom
 • sisteme home cinema și media living
 • sisteme de video-interfonie

Pachetele standard oferite

Dorim să vă oferim o experiență de locuire inedită, motiv pentru care am inclus în prețul apartamentelor și penthouse-urilor pachete standard de dotări smart home, care includ control al luminii și al căldurii, dar și alte facilități smart. Opțiunile incluse sunt următoarele:

Penthouse 4 camere – pachet inclus în valoare de 9.426 EURO + TVA
Penthouse 3 camere – pachet inclus în valoare de 8.415 EURO + TVA
Apartament 3 camere – pachet inclus în valoare de 4.290 EURO + TVA
Apartament 2 camere – pachet inclus în valoare de 3.500 EURO + TVA