Uita tot ce ai stiut pana acum despre salile de fitness: Nextfit schimba totul!

Posted in Știri on 18.12.2019

Cea mai performanta sala de sport din Timisoara isi deschide portile pe 18 ianuarie 2020 in Vox Technology Park. 

Nextfit vine cu un nou concept de miscare intr-un mediu sanatos, folosind dispozitive performante, marca Technogym, care depasesc tot ceea ce exista in acest moment in Timisoara. Technogym s-a facut remarcat in utimii 40 de ani pentru modul in care a dezvoltat conceputul de fitness intr-un stil de viata sanatos, prin integrarea tehnologiei in aparatele fitness care ofera programe personalizate utilizatorilor, in functie de obiectivele lor. Acum aceasta tehnologie este oferita si timisorenilor iubitori de miscare, in cadrul noului Nextfit.

Un adevarat cadou de An Nou pentru Timisoara, sala de fitness, care va fi inaugurata in 18 ianuarie 2020, se adreseaza deopotriva angajatilor de la firmele care functioneaza in Vox Technology Park si timisorenilor, in general, care iubesc sportul si l-au transformat intr-un mod de viata.

Nextfit va avea o suprafata de 2.100 mp si va ocupa primul nivel al cladirii Vox Technology Park. Totalul investitiei in cea mai performanta sala de sport din Timisoara se ridica la peste 1,1 milioane euro. Ofertele de abonamente pentru anul 2020 sunt deja disponibile si de la 83 lei/luna (999 lei/an).