Testimonial de la fericitul proprietar al unei locuințe cu trei camere la Vox Vertical Village (Dorel R.)

Posted in Proiecte on 12.11.2018

Ca fiecare dezvoltator, suntem mândri de propriul nostru proiect, de aceea, dorim să ne asigurăm că și piața este de aceeași părere. Desigur, au existat multe păreri pro și contra, însă toată lumea apreciază unicitatea proiectului, motiv pentru care am decis să vă arătăm cum a decurs discuția pentru feedback cu unul dintre clienții Vox Vertical Village.

Ce anume v-a atras atenția când ați auzit pentru prima dată despre proiectul Vox Vertical Village?

Prima dată când am auzit despre proiect reacția mea a fost ”WOW”. M-am bucurat în mod deosebit că există un astfel de proiect, cu totul diferit față de monotonia blocurilor gri și de faptul că un grup de dezvoltatori local și-a pus întrebarea ”Ce-ar fi dacă am construi ceva diferit?”. În scurt timp după ce am văzut proiectul anunțat, m-am și interesat de mai multe detalii.

În ce măsură au contat la luarea deciziei serviciile anexe oferite în proiect, cum ar fi piscina exterioară, sala de fitness, concierge și altele?

Serviciile conexe au contat foarte mult, mai ales că nici un dezvoltator nu s-a gândit să ofere siguranță și relaxare deopotrivă atunci când ajungi acasă după agitația de peste zi.

Trecând de la casă la apartament, care considerați că ar fi avantajele locuinței din Vox Vertical Village?

Mulți dintre prieteni și colaboratori și-au exprimat și ei părerea, spunând că mai bine ar fi fost să achiziționez o casă, nu un apartament la prețul unei case. Cu toate acestea, am realizat că după o săptămână de lucru, eu chiar vreau să mă relaxez. În loc să tai iarba, să fac curat în grădina sau să fac reparații la casă, aș putea în sfârșit să mă relaxez. Mulți din păcate nu realizează că la o casă mereu apare câte ceva de făcut, altfel se degradează în timp și vă spun toate astea după patruzeci de ani locuiți la casă.

Ați comparat proiectul cu alte proiecte rezidențiale din Timișoara? Dacă da, care au fost criteriile de diferențiere?

Chiar am comparat oferta cu toți dezvoltatorii imobiliari din Timișoara, însă oferta lor nu justifica prețul cerut, inclusiv cele venite din partea dezvoltatorilor cu pretenții, fie invocând poziționarea, fie avantajele proiectului sau spațiul oferit. Atunci când faci o alegere, consider că trebuie să o faci și cu inima, nu doar cu portofelul și cu mentalitatea ”lasă că e bine și așa”.

Ce ați recomanda viitorilor cumpărători?

Recomandarea mea ar fi nu în direcția viitorilor clienți și tuturor persoanelor care își doresc plăcere, siguranță și relaxare atunci când ajung acasă. Totodată, i-aș recomanda să facă o alegere de care se vor bucura în fiecare zi, să se simtă deosebiți, într-un proiect exclusivist.

Ce așteptări aveți, chiar și după achiziție, din partea dezvoltatorului?

Așteptările pe care le am sunt ca dezvoltatorul să respecte promisiunile făcute, să asculte de părerea clienților, atunci când aceste păreri sunt constructive și realizabile, să îmbunătățească eventualele greșeli și să nu țină cont de părerile răutăcioase ale unor persoane rău intenționate. Consider că este important faptul că au îndrăznit să viseze la ceva diferit și acum visul acesta devine o realitate în Timișoara.

Află mai multe pe site-ul

Vox Vertical Village

Accesează