Team building non-conformist la Timișoara în cadrul Flight Festival

Posted in Presă on 01.11.2019

Peste 100 de angajați din cadrul mai multor companii multinaționale din Timișoara au participat duminică, 29 septembrie 2019, la un altfel de team building: ORCHESTRATE

Oameni ce nu se cunoșteau între ei pană  la acest eveniment au experimentat ce înseamnă să cânți la un instrument muzical  sau într-un cor deși, poate, majoritatea lor nu s-au aflat niciodată într-o astfel de ipostază.

„Antrenați” pentru a performa împreună, participantii au trăit o experiență unică prin care au descoperit ce înseamnă  spiritul de echipă, cooperarea, efectul de sinergie devenind, pentru scurt timp, actori principali ce pot susține un concert ca și o mare orchestră (de unde si numele team building-ului ORCHESTRATE) la Flight Festival Timișoara.

Evenimentul Flight Festival Timișoara 2019 este centrat pe oferirea unei experiențe de festival în afara spațiilor urbane și reprezintă  un fusion de muzică, artă și tehnologie menit să ofere publicului o experiență specială și unică.

De remarcat la acest team building experiențial  alegerea locațiilor pentru derularea activităților: una dintre cele mai moderne clădiri din Timișoara și … hangarul de avioane din cadrul Aerodromului Cioca Timișoara!

Cum a fost primită întreaga experiență Orchestrate de către participanți? 

Un cuvânt ce se desprinde ca o reacție generală:  Incredibilă!

Erika Baumann– „…multă energie pozitivă din partea participanților. Pentru noi, Orchestrate reprezintă un efort colectiv al muzicienilor și amatorilor care au ales să își depășească limitele și să  învețe ceva nou, într-un timp extrem de scurt.

nițiativa organizatorilor Flight Festival a fost într-adevăr inedită și ne bucurăm că am avut ocazia să facem parte din proiectul lor.”

Carmen Rusmir– „Ce experiență! Bravo colegilor mei!”

Florida Mitroi– „A fost impresionant și inventiv!”

Ștefan Moldovan– „O incredibilă experiență!”

Marius Zaharean– „De neuitat!”

Teodora Iosifoni– „A fost o experiență excepțională!”

Raluca Ioana Zgîrcea– „A fost foarte frumos! Mulțumim celor care ne-au dat ocazia să ne implicăm în acest proiect!

Raluca Andrada Marcu– „A fost o experiență faină, peste așteptări!”

Valentina Kelemen– „A fost de vis!”

Cătălin Niță– „Da, chiar a fost ceva unic! Mulțumim pentru tot!”

Roxana Vlas – „O adevărată nebunie, o experiență unică, impresionantă! Așa pot descrie ceea ce am trăit alături de oameni pe care îi cunoșteam doar de doua ore. Doresc sa fac parte din acest proiect și  în anul viitor”

Dorina Popa– „Oricând aș repeta experiența!

Sursă articol: iqool.ro