Incepem anul 2020 cu VOX Wellbeing

Posted in Presă on 13.01.2020

In medie, o persoana isi petrece o treime din timp la locul de munca, asa ca de multe ori biroul ajunge sa fie un mediu complex care imbina spatiul de lucru cu relaxarea. Am preintampinat acest nou trend si aducem vesti bune pentru inceputul de an.

Luna ianuarie marcheaza deschiderea celei mai mari si tehnologizate sali de sport din Timisoara – Nextfit. Pe un intreg etaj din Cladirea VOX, aceasta ofera timisorenilor aparate de fitness de ultima generatie si antrenori de top, precum si consultanta nutritionala.

O alta surpriza este adusa si de salonul de infrumusetare bine cunoscut Breathless, care ofera, pe langa serviciile obisnuite de coafura, manichiura si cosmetica, o serie de tratamente corporale profesionale.
Nextfit si Breathless isi deschid portile Sambata 18 ianuarie 2020, in cadrul unui eveniment de tip Open Days, cu acces gratuit la clase (este necesara programarea prealabila) si utilizarea aparaturii din dotare, vouchere cadou si multe alte surprize pentru participanti.

Weekendul Open Days va incepe sambata, 18 ianuarie, ora 10:00, cu acces pana duminica seara.
”Ne-am gandit ca este momentul oportun sa oferim chiriasilor nostri si locatarilor din zona, o experienta complexa de lifestyle. Astfel, anul acesta ne indreptam atentia catre viata sanatoasa la locul de munca. Noi il numim VOX Wellbeing, si este un concept prin care aducem impreuna branduri consacrate din Timisoara, pentru a oferi acele servicii care sunt indispensabile atunci cand esti prins la birou intreaga zi: miscare si rasfat. In 2020 lasam scuzele in urma si ne bucuram de o viata activa si sanatoasa, din toate punctele de vedere”, spune Erika Baumann, manager marketing Vox Technology Park.

“Clubul de fitness Nextfit sustine si vine in completarea conceptului “VOX Wellbeing” cu o serie de antrenamente personalizate si tehnologie de top pentru ca toti iubitorii de miscare sa-si atinga obiectivele în 2020. Suntem promoterii unui stil de viata cat mai activ si credem, cu tarie, ca sportul este cel care mentine o sanatate de durata a corpului, mintii si spiritului. Incepand cu data de 18 ianuarie, ora 10, dam startul antrenamentelor la Nextfit VOX si ii invitam pe toți cei interesati sa experimenteze beneficiile unei vieti active si sanatoase!“, afirma Raluca Basu, brand manager Nextfit.

„Breathless HOUSE s-a nascut din dorinta de a duce conceptul de salon de infrumusetare la un alt nivel. Dupa parerea noastra, de la salonul de infrumusetare trebuie sa iesi multumit si relaxat, dar la noi pe langa profesionalism, vei descoperi o atmosfera primitoare, zambete, clienti degajati si cei mai creativi profesionisti, care lucreaza cu pasiune, oameni care mereu studiaza pentru a se ridica la cele mai inalte standarde.”– Alina Mihalache, manager Breathless.

Nextfit si Breathless reprezinta impreuna o investitie de aproximativ 1.3 mil eur in amenajarea spatiului si dotarea cu aparatura de ultima generatie. La aceasta investitie, se adauga si o noua zona de restaurant orientat spre un stil de viata sanatos, care se va deschide spre mijlocul acestui an.