House in the sky – noua ta locuință premium

Posted in Proiecte on 06.11.2018

Cum ar fi să locuiești la înălțime, să ai propria gradină, să-ți programezi de pe telefon căldura, să ai piscina la picioare și ferestrele în nori, cinematograf, sală de fitness, un inovativ sistem de securitate și finisaje contemporane? Și asta nu e tot.

În Timișoara vei putea spune ‘acasă’ unui cămin cum poate ai văzut doar în filme, care redefinește stilul de viață urban.

Vorbim de „casa din nori”, o locuință unde ai vecinii aproape, dar nu atât de aproape încât să te deranjeze în vreun fel, o locuință cu grădină fabuloasă, dar unde nu ești nevoit să tunzi gazonul, o casă în care încălzirea în pardoseală nu e un moft, ci un standard obișnuit. O casă primitoare, spațioasă, cu terasă imensă și confort cum nu mai gasești în alte ansambluri rezidențiale din România.

Vox Vertical Village aduce în Timișoara o premieră națională în domeniul rezidențial. Locuințele sunt așezate pe zece nivele, într-un mod ingenios, pentru că nu se suprapun perfect, astfel încât se bucură de spațiu, lumină și verdeață și nu au mai mult de un perete comun cu vecinul.

Sunt disponibile 120 de astfel de case și șase penthouse-uri în adevaratul sens al cuvântului. Cea mai mare terasă are 201mp, iar cea mai mică 18mp. În total vor fi 7.000mp de spații verzi și 6.000mp de zone comune interioare în Orășelul Vertical ce se ridică în această perioadă la Timișoara.

Locuințe inteligente, înconjurate de grădini, ‘casele din nori’ sunt făcute doar din materiale de 5 stele

Pentru construirea locuințelor ca-n filme sunt folosite materiale revoluționare, de top. Și nici nu se putea altfel, căci este singurul proiect de acest gen, existent în România, certificat BREEAM pentru „clădiri verzi”.

Vox Vertical Village este un proiect unic, este singurul proiect din România care va fi certificat BREEAM Excelent, un proiect în care tehnologia se îmbină perfect cu veșnicia care s-a născut la sat. Spații comune generoase, servicii demne de un hotel de cinci stele și o comunitate frumoasă care se creează în jurul celui mai spectaculos proiect rezidențial din România, a declarat Vlad Vela, director general, Vox Property Group.

Aceste locuințe unicate în România vor fi finalizate la sfârșitul anului 2019, în zona de nord a Timișoarei, însă cei interesați le pot cumpăra încă de pe acum.

Află mai multe pe site-ul

Vox Vertical Village

Accesează