Cele mai moderne sali de conferinta din Timisoara vor fi la Vox Technology Park

Posted in Presă on 16.07.2019

Perfecte pentru orice tip de eveniment, conferinte de presa, congrese, meetinguri, intalniri de afaceri restranse ori largite, negocieri, consultanta.

Dotate cu aparatura de ultima generatie si mobilier ultramodern, nu mai putin de noua sali vor fi puse la dispozitia celor interesati in cea mai inteligenta cladire office din vestul tarii: Vox Technology Park.

Este vorba despre sali de diferite calibre, care pot fi marite ori micsorate cu usurinta, intrucat au fost gandite pentru a acoperi orice tip de nevoi in organizarea unui eveniment.

La Vox Technology Park din Timisoara, sase dintre sali vor avea o capacitate de cate sase locuri, o alta va avea o capacitate de 16 de locuri, in timp ce restul salilor sunt prevazute cu 20, respectiv 35 de locuri.

De asemenea, la Vox Technology Park clientii vor putea beneficia si de serviciile unei sali cu capacitate mare.

Salile de 16, 35 si 20 de locuri au pereti amovibili. Mai exact este vorba despre pereti din sticla, culisanti, care pot fi modificati in cateva clipe si transforma locatia intr-o sala de congres de 150 de locuri.

In total, cei interesati vor gasi, asadar, la Vox Technology Park Timisoara spatiu generos si adaptat, de pana la 200 de locuri, pentru diverse conferinte, workshop-uri, seminarii, traininguri, atat tinute de chiriasii cladirii Vox, cat si pentru cei care nu detin spatii aici.

Zona de conferinte va incorpora si zona de lounge si o terasa proprie.

Salile de conferinte vor fi pregatite sa isi primeasca clientii din aceasta toamna.

Sursa: opiniatimisoarei.ro