Cel mai nou club de fitness din Timişoara, Nextfit, s-a deschis la Vox Technology Park

Posted in Presă on 21.01.2020

Vox Technology Park din Timişoara este singura clădire de birouri care încorporează un club de fitness cu suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi.

Nextfit a investit aproximativ 1,1 milioane de euro în amenajarea spaţiului cât şi în achiziţionarea echipamentelor marca Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia şi furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele de Formula 1 Ferrari şi McLaren şi echipele de fotbal Juventus, AC Milan şi naţionala Braziliei.   

Acesta este unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timişoara şi funcţionează la etajul 1 al corpului B din Vox Technology Park.  Clubul se adresează deopotrivă angajaţilor de la firmele care funcţionează în Vox Technology Park şi timişorenilor, în general, care iubesc sportul şi l-au transformat într-un mod de viaţă.  

Noul club de fitness oferă tuturor iubitorilor de sport şi mişcare o gamă completă de servicii, de la fitness, aerobic şi indoor cycling, la aparate de fitness şi cardio.    Clubul pune la dispoziţia celor care doresc să facă sport patru studio-uri: functional area, indoor cycling area, kids area, aerobic area şi, inclusiv, un spatiu de ’’ detensioanare’’: box area.     

În ceea ce priveşte activităţile de grup, Nextfit îmbină programele de Les Mills  – lider mondial în conceperea programelor de grup coregrafiat, împreună cu programe Body Pump şi Body Balance. Activităţile consacrate au fost şi ele păstrate: X – Functional, TRX, Cross – X, X – Combat, Zumba sau Pilates. 

Se vor implementa, la ora prânzului, sesiuni de office yoga la care pot participa atât angajatii din clădirea de birouri, cât şi persoane din exterior.   

Ca un element de noutate, operatorul de fitness a optat pentru gama Unity Mini, care oferă îndrumare totală şi monitorizare automată a tuturor antrenamentelor. Utilizatorul va avea la dispoziţie, la nivel digital, propriul său antrenor. Îşi poţi stabili antrenamentele şi obiectivele, doar cu ajutorul smartphone-ului şi a aparatelor Unity Mini. Aceste aparate au Bluetooth, QR code şi simplifică antrenamentele, oferind utilizatorului o experienţă formidabilă. 

Sursa: adevarul.ro