Vox Technology Park

Un hub de business unic în partea de vest a României, Vox Technology Park este singurul proiect ce a obținut 95% conform standardelor BREEAM International In-Use Outstanding. În doar doi ani, Vox Techonology Park a devenit unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din Timișoara, dorit de corporații și start-up-uri deopotrivă pentru birourile sale clasa A și spațiul disponibil per etaj foarte ofertant – de la 1.100 mp la 3.500 mp.

Dezvoltator

Vox Property Group

BREEAM Outstanding

95%

Dată finalizare

2018

Adresă

Calea Torontalului 69, Timișoara

Suprafață totală35.136 mp
Suprafață birouri26.266 mp
Suprafață etaj1.100 – 3.500 mp
Terasă suspendată750 mp
Parcare subterană5.880 mp
Sală de fitness2.100 mp

Facilități

Vox Technology Park cuprinde 26.000 mp de spații pentru birouri și facilități premium, în concordanță cu cele mai recente standarde de calitate și siguranță. Materialele și tehnologiile avansate folosite pentru acest proiect fac din Vox Technology Park o clădire modernă și eficientă energetic.

Pentru a mări siguranța și a evita riscurile ce vin asociate unui sistem de securitate pe bază de parolă, accesul în clădire se face prin autentificare biometrică realizată cu ajutorul unei aplicații mobile.

1 / 10
Car sharing
Mașini electrice

Conceptul din spatele Vox Technology Park

Impozanta clădire Vox Technology Park îți atrage privirea chiar și de la o distanță considerabilă. Însă devii cu adevărat impresionat de dominanta ei structură tip arcă atunci când te afli în fața sa. Construită pe o suprafață de 35.136 mp, Vox Technology Park cuprinde un corp de 10 etaje interconectat cu unul de 7 nivele, care te duce cu gândul la o arcă din oțel alb și sticlă albastru-verzuie. Însă pe acest „vas” se dezvoltă tehnologii și programe noi, iar ideile creative prind viață în fiecare zi.

De la micile birouri ale lui VOX Co-Work, la etaje întregi de 3.500 mp, micile start-up-uri și companiile multinaționale își găsesc perfect locul aici. 

Vox Techology Park se află pe Calea Torontalului, aproape de multe centre importante ale Timișoarei, ceea ce o face ușor accesibilă cu orice modalitate de transport. Această clădire iconică a atras afaceri noi și oameni talentați în partea de nord a orașului, iar astfel a impulsionat dezvoltarea unei noi comunități în această zonă.

BREEAM Outstanding – scor 95%

Vox Tehnology Park a primit certificatul BREEAM International In-Use Outstanding cu scorul final de 95%. Este cel mai mare scor obținut în România pentru un proiect imobiliar, depășind toate celelalte proiecte din sectorul real estate.

Îmbinarea dintre tehnologiile de ultimă oră și materialele prietenoase cu mediul a dus la obținerea de costuri scăzute de mentenanță a clădirii pe termen lung. Costurile reduse de funcționare ale Vox Technology Park, împreună cu cheltuilelile mici ale utilităților din spațiile comune duc la un service charge redus pentru companiile ce își desfășoară activitatea în cadrul clădirii VOX.

Vrei să afli mai multe?

Vizitează site-ul proiectului

Accesează