Rivendelle Residence

Apartamente sustenabile și eco-friendly, facilități premium și un cartier liniștit e tot ce ai nevoie să ai o stare de calm acasă. Rivendelle Residence înseamnă apartamente în care te simți departe de agitația vieții în oraș, cu toate că locuiești foarte aproape de centrul orașului. Complexul de apartamente cuprinde spații bine gândite, servicii nemaipomenite și o comunitate unită.

Dezvoltator

Vox Property Group

Arhitectură

Studio Arca

Adresă

Str. Constructorilor nr. 16, Timișoara

Dată finalizare

2016

Nivele5
Suprafață totală3.456 mp
Apartamente60
Spații verzi900 mp
Locuri parcare93
Boxe depozitare26

Facilități

Rivendelle Residence asigură accesul persoanelor cu dizabilități în toată clădirea, prin intermediul lifturilor ce leagă interiorul clădirii cu parcarea subterană. Serviciile tip concierge de la recepția clădirii le oferă locatarilor o întreagă paletă de servicii extra.

Pentru a ne asigura că totul este bine păzit, clădirea și parcarea subterană sunt echipate cu sisteme de supraveghere continuă.

1 / 6
Recepție

Conceptul din spatele Rivendelle Residence

Am început de la idea că vrem să oferim cea mai bună experiență de locuit de pe piață. Având acest lucru în minte și bazându-ne pe experiența și dedicarea celor din echipa de proiect, am creat Rivendelle Residence. Experiența Rivendelle Residence este sporită de cele mai noi tendințe în arhitectură și design de interior, oferite de studioul Ezzo Design. 

Am vrut ca oamenii să primească mai mult decât un apartament în gri, de aceea am creat împreună cu cei de la Ezzo Ambient Design trei variante distincte de design interior – Lorien, Rohan și Eriador, care se potrivesc perfect structurii fiecărui apartament. Viitorii locatari au avut posibilitatea de a a alege unul dintre aceste designuri de interior sau să își amenajeze ei spațiul după gustul propriu. 

Rivendelle Residence cuprinde două clădiri de apartamente, cu trei etaje, respectiv cinci etaje, și un total de 60 locuințe. Fiecare clădire include 4 tipuri de apartamente – studio, 1 cameră și jumătate, 2 camere și 3 camere, potrivite pentru o singură persoană sau familii cu copii. Pentru a aduce sfera serviciilor mai aproape de casă, fiecare clădire a fost gândită ca la parter să aibă spații comerciale. Toate apartamentele sunt create pentru a fi eco-friendly și sustenabile pentru a permite o folosire eficientă a energiei și protejarea mediului. 

Vrei să afli mai multe?

Vizitează site-ul proiectului

Accesează