Dezvoltare pentru viitor

Credem în construirea unei clădiri sustenabile și de încredere, care va putea trece testul timpului și se va adapta schimbărilor de orice tip.

Provocarea de a fi unic

Atunci când alegi drumul mai puțin umblat, inima va începe uneori să bată mai repede. Dar atunci ai confirmarea că e drumul potrivit. A crea pentru viitor, a realiza clădiri etalon te face să te dedici trup și suflet, dar știi că la final ceea ce ai clădit va trece testul timpului și se va menține ca moștenirea ta către lume. 

Dar acel sentiment nu se leagă doar de clădirea propriu-zisă. Ține și de emoția pe care o va transmite locuitorilor săi. De aceea, folosim standardele de sustenabilitate BREEAM ca o garanție a faptului că proiectele noastre vor atinge performanțe înalte la nivel economic, social și al sustenabilității. Iar aceste standarde transformă întreaga clădire într-un mediu durabil care intensifică sentimentul de bine al oamenilor care locuiesc sau lucrează acolo.

În inima revitalizării urbane

Crearea unei clădiri simbol, atragerea de noi companii și experți au adus suflul necesar pentru dezvoltarea unui nou tip de comunitate în partea de nord a Timișoarei. În decurs de câțiva ani, au apărut tot mai multe proiecte rezidențiale, care au transformat fața întregului cartier, iar Vox Technology Park este centrul în jurul căruia s-a produs această metamorfoză. 

Un nou nucleu al orașului începe să prindă viață pe Calea Torontalului, unul care cuprinde afaceri prospere, zone rezidențiale și comerciale. Această zonă a crescut într-un ritm accelerat din punct de vedere demografic și economic, iar perspectivele de creștere sunt foarte bune. Datorită faptului că există spațiul necesar pentru creșterea imobiliară, putem să planificăm și să proiectăm construcții pentru viitorul acestui nucleu urban. Am dat startul acum câțiva ani cu un business hub remarcabil, care a atras atât companii, cât și oameni talentați, a urmat apoi un complex rezidențial unic, iar în continuare vom contribui la creșterea acestei zone cu proiecte comerciale și de petrecere a timpului liber. 

Ne mândrim că am fost promotorii acestui val de schimbare și că am inspirat o creștere de o asemenea anvergură în partea de nord a Timișoarei. Iar pe viitor, vom continua să modelăm orașul cu proiectele noastre avantgardiste. 

62K mp

Suprafață construită

44 mil. €

Investiție

1. Centrul orașului8 min
2. Iulius Town10 min
3. Centrul bancar7 min
4. Aeroportul T. Vuia18 min
5. Autostrada A127 min
6. Gara Timișoara Nord12 min

Clădirile impunătoare implică multă responsabilitate

Credem că este responsabilitatea noastră ca dezvoltatori să luăm în calcul viitorul pe termen lung al construcțiilor noastre. Impactul pe care acestea îl au asupra mediului, sustenabilitatea în timp, modul în care acestea se pot adapta schimbărilor climatice. Împărtășim aceste întrebări și găsim răspunsuri împreună cu partenerii noștri de cursă lungă pentru fiecare provocare ce poate să apară.

CONTACT

Ești interesat să lucrăm împreună?

Scrie-ne cu încredere